Omkring Poul Pava

Poul Pava maler i en naiv og spontan stil med motiver af den menneskelige form. Han er anerkendt i Europa, og har igennem hans lange karriere fået opbygget et godt ry med kunst for alle. Poul har malet i over 30 år med hans karakteristiske figurer der beskriver ”Barnet i os alle”. Hans mange billeder og farver bliver malet på større malerier, Postkort, porcelæn og meget mere. Designs fra Poul Pava Collection sælges i ca. 1000 butikker i både ind- og udland.

Den danske kunstner Poul Pava (født i 1967) har malet i over 30 år, hans motiver med de karakteristiske figurer beskriver “barnet i os alle” og kendetegnes af Pouls naive og spontane stil.

Hans fantastiske univers af billeder og farver inkluderer alt fra større malerier, lærredstryk, posters, postkort, memory spil, designs på porcelæn og meget mere. Udover at være maler er Poul designer, jazzmusiker og digter.
Han har desuden samarbejdet med fonde og organisationer og bidraget med motiver til disse.

Poul Pavas originale univers og streg ses ofte forsøgt efterlignet i andres stil og design .

Poul bor på Bornholm og beliggende i Store Torvegade 27 (Laksetorvet) i Rønne er butik og galleri Poul Pava Collection. En flot og spændende butik med forskellige designs, kunstnerens egen produktion samt udstilling af originalmalerier. Butikken har åbent hele året. Designs fra Poul Pava Collection sælges i ca. 1000 butikker i
ind- og udland.

Besøg også Poul Pava Shop i Shop Illums Bolighus Amagertorv 10 København

God Fornøjelse.