DeSonic er historien om tre unge, håbefulde iværksættere. Gustav, Nicolaj og Jonas er founders bag DeSonic. Skoler og gymnasier er især præget af computere som er ensartede. Vores vision er at give folk mulighed for at udvise identitet gennem et DeSonic-foliecover. Vi har dannet mange partnerskaber med kunstnere, som har skabt en række af motiver. Laptops er med os overalt, skole, arbejde osv. Laptops fortjener at blive udsmykket med et kunstnerisk, designet cover fra DeSonic.
DeSonic drengene

Vores historie

De tre founders Jonas, Gustav og Nicolaj læser Innovation og Iværksætteri på Midtbyens Gymnasium i Viborg. Idéen startede i 2g, da det obligatoriske Company Programme event dukkede op, og klasserne på studieretningen skulle finde i grupper og skrive forretningsplan for deres fiktive virksomhed. 

I starten var idéerne mange, indtil vi kiggede os omkring, og så de mange kedelige computere. Her plingede en lille pære over hovederne på os. 

Straks gik vi i gang med at brainstorme, og tænke over hvordan vi kunne realisere vores ide. Der gik ikke mange timer før vi stod med et reelt produkt i hånden og vi vidste at dette var hvad vi skulle gå videre med.

DeSonic Drengene

Dagen kom hvor vi skulle deltage i regionsmesterskaberne for region Midtjylland. Vi havde skrevet forretningsplan, lavet budgetter, produceret produkter, dannet vores første samarbejder og nu måtte det briste eller bære. Vi pitchede for dommerne, og fik positiv feedback og konstruktiv kritik at arbejde videre med. 

Nu var det tid til afgørelsen og vi alle tre huskede disse ord:

”1. Pladsen går til DeSonic fra Midtbyens Gymnasium. Kæmpe tillykke”

DeSonic drengene

Jublen bredte sig i Gustavs kælder, musikken blev skruet op, jakkesættet røg af og DeSonic lavede sneengle i haven. Elegant, ikke?

Sejren betød at vi fik en direkte billet til Danmarksmesterskaberne i entreprenørskab, og skulle nu møde de bedste fra andre regioner. Forberedelserne tog til, og skoleprojektet begyndte at omdanne sig til en meget ambitiøs hobby. 

Vi modtog planen for pitchtidspunkter, og spottede med det samme at vi skulle konkurrere med et anpartsselskab. Det gav et sus, men samtidig blod på tanden - det var en kamp vi havde tænkt os at tage op.

Desonic til DM i Entreprenørskab

Danmarksmesterskaberne løb af staben, og et middeltilfreds DeSonic-hold måtte se sig slået i den største kategori, hvor pointene fra dommerne kun rakte til en 3. plads. 

MEN

Nederlaget skulle ikke slå os ud. Selvom der deltog over 50 hold, føltes det som et nederlag. I april 2021 valgte DeSonic at skrabe de resterende konfirmationspenge og løn fra fritidsjobs sammen, og stiftede et anpartsselskab. For nu skulle vi udleve vores drøm som iværksættere. Nu skulle vi vise hvem DeSonic er.

DeSonic Klargørelse af ordrer

Desonic går ind i kampen om

Ansvar

Hos DeSonic anvender vi vandbaseret blæk. Dette betyder at vi slipper for alle de kemikaliefyldte stoffer, som en normal blækprinter udslipper.

Desonic's udvalg af

Kunstnere