Vores folie

Vores folie fungerer som et stort klistermærke. Men der, hvor vores folie differentierer sig fra et normalt klistermærke er, at det er nemt at manøvrere med. Vi benytter os af en speciel og god folie, der gør det nemt for forbrugeren at påsætte det.

Vi benytter os af vores egen printer, som kan printe ethvert billede på folie. Printet på folien er i yderst høj kvalitet for at opnå stor tilfredshed ved vores kunder.

Folien er lavet så brugervenlig som muligt. Det vil sige at vores kunder har nemt ved, at påsætte vores lækre folie. Vi har derfor lavet en simpel påsætningsvideo, som forklarer hvor hurtigt og simpel processen er.
Se mobil påføringsvideo her
Se computer påføringsvideo her

Design selv funktion

Ja, det må du gerne, men vi fralægger os alt ansvar for copyright på de billeder der bliver uploaded. Det vil sige, at du skal have ophavsretten for de billeder man bruger.

Fragt

Ja, vi leverer til hele Danmark. Også helt derud, hvor kragerne vender.

Vi benytter os af både Postnord og DAO, når vi skal sende vores pakker. Så det er op til dig, hvad du vil have sendt din pakke med.

Postnord - Udleveringssteder: 34,-

Postnord - Omdeling til privat: 39,-

DAO - Udleveringssteder: 39,-

DAO - Omdeling til privat: 49,-

Garanti

Hos DeSonic tilbyder vi garanti på alle vores produkter. Passer foliecoveret ikke, eller er kvaliteten ikke god nok, så send os et billede af produktet på: Kontakt@Desonic.dk
Herefter sender vi et nyt produkt din vej!