Få et tilbud

Brands vi har arbejdet med

Visma Dataløn

Visma Dinero

Grammatip

Grammatip

EYDA

EYDA

WOODUP

Woodup

P L K Logo

Peter Larsen

WRIST

Wrist

Med denne fleksible løsning fra Desonic har vi mulighed for at markedsføre os på en ny og innovativ måde
DeSonicfoliecover fra PLK

Udvis Prestige & Proffesionalisme med

Desonic foliecovers

DeSonic er essentielt for dig og din virksomhed. Din virksomhed vil kunne bruge vores produkt til at udvise prestige og professionalisme. Når virksomheden er til møder, messer mm. vil de kunne promovere deres eget firma og deres kerneværdier. DeSonic hjælper innovative virksomheder med nytænkende markedsføring. DeSonic har skabt en ny platform, hvor man omdanner et uudnyttet område til direkte markedsføring. I mange år har bagsiden af computeren været nøgen, men det skal der laves om på. Virksomheder til møder, messer mm. besøger i løbet af året mange touchpoints, hvor DeSonics nye løsning er genial til at differentiere sig, og gøre sig bemærket foran konkurrenterne. DeSonics løsning er til førende virksomheder, som gerne vil skille sig ud fra konkurrenterne.

Få inspiration ⬆️

Ved mangel på inspiration, kan du altid kontakte os og få hjælp til, hvad der kommer til at se bedst ud til ligepræcis jeres virksomhed!

Fordele ved Desonic's folier til

Virksomheder

Innovativt

Som virksomhed i dagens Danmark, er det altid vigtigt at tænke innovativt. Dette er hvad vi hos Desonic er gode til, og vi hjælper jer gerne i gang med den nye løsning DeSonic.

Promotion

Med foliecovers fra DeSonic hjælper vi mange danske virksomheder med markedsføring. Virksomheder benytter vores produkt til direkte markedsføring, lancering af nye kampagner mm.

eksponering

DeSonics unikke produkt øger kendskabsgraden til dit brand. Dine foliecovers er designet præcis til dit brand og jeres helt egen DNA, hvilket øger virksomhedens eksponering.

Kvalitet

Hos DeSonic er vi nørder indenfor folie. Vi leverer altid et produkt vi kan stå 100% inde for. Derfor har vi utrolig høj fokus på den danske kvalitet vi leverer, produceret på egne maskiner.

Download DeSonics

Erhvervsfolder