Synlighed og Beskyttelse

Vi bruger bl.a. DeSonic’s covers til at skabe synlighed omkring vores digitaliserings program og selvfølgelig som beskyttelse af vores laptops.
Promovering For Nye Kampagner Læser Synlighed og Beskyttelse 2 minutter

Som en førende aktør inden for den maritime forsyningsindustri er Wrist altid på jagt efter innovative løsninger for at sikre synlighed og beskyttelse af deres laptops. Med et stort og spredt medarbejderstab er det afgørende for Wrist at have synlige og sikre enheder, der kan håndtere de daglige operationer og opretholde effektiv kommunikation på tværs af deres globale netværk.

Wrist's laptops er centrale værktøjer til deres medarbejdere, der er involveret i alt fra logistik og indkøb til digitalt samarbejde og kundedatabase administration. For at sikre, at deres laptops altid er beskyttet og synlige, søger Wrist efter pålidelige og brugervenlige løsninger, der kan tilpasse sig deres behov.

Beskyttelse af deres laptops er også en prioritet for Wrist. Som et globalt opererende selskab er de udsat for forskellige skrammer og ridser på alt deres elektronik. Derfor har Wrist brug for robuste og pålidelige beskyttelse løsninger, der kan modstå de krævende forhold, de arbejder under, og samtidig sikre, at deres laptops kan have en højere salgsværdi, når de skal bruge nyt elektronik.

Wrist er opsat på at finde den rette kombination af synlighed og beskyttelse af deres laptops for at sikre, at deres medarbejdere kan arbejde effektivt, samtidig med at de har ro i sindet, når det kommer til deres digitale arbejdsmiljø. De er klar til at investere i de bedste løsninger, der kan imødekomme deres behov og hjælpe dem med at forblive konkurrencedygtige og effektive i den maritime forsyningsindustri.


Dette er hvad Wrist har at sige omkring deres køb af DeSonic folie covers:

“Vi bruger bl.a. DeSonic’s covers til at skabe synlighed omkring vores digitaliserings program og selvfølgelig som beskyttelse af vores laptops” -

Martin Hell, IT Director, Head of Group IT

Fortsæt med at læse