En Del Af Virksomhedens DNA

Vi investerede i DeSonics lækre produkter, fordi vi ønskede at skabe en ensartethed på kontoret. - alle skal have WoodUpp identiteten, uagtet om man sidder på kontoret i DK, eller på vores kontorer i Europa.
Læser En Del Af Virksomhedens DNA 3 minutter Næste Promovering For Nye Kampagner

Wood Upp forstår vigtigheden af en vellykket onboarding-proces for at sikre, at nyt personale bliver indført på en ordentlig måde i virksomheden. En effektiv onboarding hjælper medarbejdere med at få en klar forståelse af virksomhedens værdier, kultur og identitet. Wood Upp kan drage fordel af DeSonics folie covers for at understrege deres virksomheds DNA og sikre, at medarbejderne har en dybere forbindelse til det firma, de er ansat hos.

Ved at bruge De Sonics folie covers kan Wood Upp skabe en visuel repræsentation af virksomhedens identitet og kerneværdier. Disse folie covers kan anvendes på forskellige overflader såsom vægge, døre eller møbler og vil tjene som en konstant påmindelse til medarbejderne om virksomhedens formål og mission. Ved at præsentere virksomhedens DNA på denne måde, vil medarbejderne føle sig mere engagerede og forbundet til WoodUpp som arbejdsplads.

DeSonics foliecovers kan også bidrage til at skabe et ensartet og professionelt udseende i virksomhedens faciliteter. Det kan give et sammenhængende visuelt indtryk for både medarbejdere og besøgende. Dette kan være med til at styrke virksomhedens brand og skabe en positiv førsteindtryk for nye medarbejdere.

Ved at have tydelige visuelle repræsentationer af virksomhedens DNA, vil WoodUpp kunne kommunikere deres værdier og forventninger på en mere effektiv måde. Nye medarbejdere vil have en klar forståelse af, hvilken virksomhed de bliver en del af, og hvad der forventes af dem. Dette kan bidrage til en mere gnidningsløs integration i teamet og en hurtigere tilpasning til virksomhedens kultur.

Kort sagt er en ordentlig onboarding af nyt personale vigtig for Wood Upp, og DeSonics foliecovers kan være en værdifuld ressource til at styrke virksomhedens DNA og sikre, at medarbejdere føler sig forbundet til og engageret i deres arbejdsplads.


Dette er hvad Woodupp har at sige omkring deres køb af DeSonic folie covers:

"Vi investerede i DeSonics lækre produkter, fordi vi ønskede at skabe en ensartethed på kontoret. - alle skal have WoodUpp identiteten, uagtet om man sidder på kontoret i DK, eller på vores kontorer i Europa. Derudover, så er det altid fedt at kunne skille sig lidt ud fra de kedelige sorte thinkpad laptops som alle har. Vi lægger en dyd i at konstant have en innovativ tilgang til kundeoplevelsen når man handler online hos os, - og her passer det bare godt ind med jeres skins, også at kunne skille sig lidt ud på laptop fronten". Vi vil klart anbefale det til andre, og vil ikke tøve med at købe igen, når der starter nye folk hos os."

Fortsæt med at læse